HomeOver deze siteVragenlijst/Log-inDownloadsVerbouwingenContact
| Lettergrootte: a a a
Blijvend thuis

Verbouwingen

douchezitje

Bij de bouw van een nieuwe inloopdouche is gelijktijdig een vast zitje geplaatst. Dit voorkomt dat u later een losse douchestoel moet gebruiken.

drempels

Bron: Stichting Consument en Veiligheid. Jaarlijks worden 1.300 mensen van 55 jaar of ouder op een spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis behandeld na een ongeval naar aanleiding van struikelen over een drempel. Ruim tachtig procent van de slachtoffers is een vrouw. Door het vervangen van een hoge drempel door een drempel zoals op de foto kunt u struikelen voorkomen

inloopdouche

Het voordeel van een inloopdouche is dat er geen instap aanwezig is zoals bij een cabine of ligbad. Een inloopdouche kan volledig geïntegreerd worden opgenomen in de badkamer, zoals op de foto is te zien. Bovendien zijn moderne toepassingen van het douchen, zoals een massagedouche, altijd mogelijk.

domotica

Dankzij de voortschrijdende techniek zijn inmiddels vele hulpmiddelen ontwikkeld, die in de woning kunnen worden toegepast. De verzamelnaam voor deze technische hoogstandjes is domotica. Een voorbeelden hiervan is een display waarmee allerlei functies in de woning gecontroleerd kunnen worden. Hiermee kan bijvoorbeeld alle electra worden uitgeschakeld (m.u.v. koelkast, diepvries en CV), maar ook kan de gas worden afgesloten. Er zijn vele toepassingen van domotica die het zelfstandig wonen vergemakkelijken.
   1   2  Volgende
Home   |   Disclaimer   |   Sitemap