HomeVragenlijst/Log-inDocumentenVerbouwingenContact
| Lettergrootte: a a a

Home

Welkom op de website van Blijvend Thuis voor alle 55+-ers uit de gemeenten Uden en Veghel.

Is uw woning ouderenproof? Ofwel, is ze geschikt of geschikt te maken om er plezierig in te kunnen wonen als u minder mobiel wordt of zorg nodig hebt?
Als u zich deze vraag stelt, is de helft van ons doel al bereikt: u bent zich er van bewust dat het goed is om over deze vraag na te denken.

Met de informatie die u op deze website vindt, willen wij u op verschillende manieren helpen om die vraag te beantwoorden. U vindt hier een vragenlijst die u kunt invullen en verzenden. U krijgt dan gratis en vrijblijvend een advies met mogelijke aanpassingen in uw woning om uw veiligheid en uw comfort te verbeteren. Op de site vindt u ook veel informatie, tips en adressen die u kunnen helpen bij het maken van keuzes betreffende uw woning.

Het project Blijvend Thuis wordt in Uden en Veghel mogelijk gemaakt door de gemeentebesturen, met steun van de ouderenbonden, de woningbouwverenigingen en het Platform Mensen met een beperking. Het project wordt hier uitgevoerd door Vivaan.

HUURDERS EN EIGENAREN KUNNEN MEEDOEN
Huurt u een woning?
U kunt aan de hand van het advies en de informatie op deze website in overleg gaan met de verhuurder en vragen of die de nodige verbeteringen aan de woning wil aanbrengen. Het advies is overigens vrijblijvend. Woningeigenaren zijn niet verplicht om dat op te volgen. Het verbeteradvies kan huurders ideeën aan de hand doen waarover zij met de woningeigenaar kunnen gaan praten.

Is de woning uw eigendom?
U hoeft het advies uiteraard niet op te volgen. Het kan u ideeën opleveren over mogelijke verbeteringen van uw woning. Die verbeteringen zult u zelf moeten betalen.

DE VRAGENLIJST
U kunt de vragenlijst op de computer invullen of u kunt Vivaan vragen om u een papieren lijst toe te sturen.

op de computer invullen
1) Vraag een wachtwoord aan. Het kan een week duren voordat u dat toegestuurd krijgt.
In die tijd kunt u alvast (onder Documenten) het meetformulier downloaden invullen waarvoor. Dat scheelt tijd als u later de lijst op de computer de vragen in gaat vullen.
2) Log in en vul de 50 vragen over uw woning en de omgeving in. Als u halverweg stopt en later weer inlogt, komt u meteen bij de vraag waar u was gebleven.
3) Het advies verschijnt op uw scherm. Dat kunt u lezen op het scherm (iedere keer als u weer inlogt) en printen.

een papieren lijst invullen
1) Vraag bij Vivaan een papieren lijst aan. Bel daarvoor Vivaan (0413-367309) of klik hierboven op Contact.
U kunt de papieren lijst ook downloaden (onder Documenten)
2) Vul thuis de 50 vragen over uw woning en de omgeving in en stuur de vragenlijst op naar Vivaan.
3) Wij vullen uw gegevens in op de computer en sturen u het verbeteradvies toe.

HULP NODIG?
Wilt u graag hulp bij het invullen van de vragenlijst? Bel Vivaan (0413-367309) of klik hierboven op Contact. Wij hebben vrijwilligers die u graag helpen.

DE INFORMATIE
Klik boven aan de pagina eens op Documenten en op Verbouwingen. Onder Documenten staat veel informatie over mogelijke verbeteringen aan woningen, die het leven gemakkelijker en plezieriger maken. Onder Verbouwingen staan informatie en ideeën over verbouwingen.

VRAGEN?
Als u vragen hebt over de vragenlijst, over het verbeteradvies, over uw woning of over wat dan ook, kunt u contact opnemen met Vivaan. U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bellen naar nummer (0413) 367309 of u kunt hierboven klikken op Contact en uw vraag intypen en verzenden.
Home   |   Disclaimer   |   Sitemap