HomeVragenlijst/Log-inDocumentenVerbouwingenContact
| Lettergrootte: a a a

Home

Welkom op de site Blijvend Thuis voor alle 55-plussers van de gemeente Oisterwijk.
Deze site is een initiatief van het Seniorenplatform Oisterwijk (SSPO). Op de site www.seniorenplatform-oisterwijk kunt u uitgebreide informatie vinden over de activiteiten van het Seniorenplatform. De site Blijvend Thuis is ontwikkeld door de Stichting Zet in Tilburg en reeds in een zeventig tal gemeenten gehanteerd.
Met de informatie die u op deze site van Blijvend Thuis vindt, willen wij u helpen inzicht te krijgen of uw woning geschikt is of geschikt te maken is om er comfortabel in te kunnen blijven wonen, ook als u minder mobiel wordt of zorg nodig heeft.

U treft hier een vragenlijst aan die u kunt invullen en verzenden. U krijgt dan gratis en vrijblijvend een advies met de mogelijke (vaak kleine) aanpassingen van uw woning om uw veiligheid en comfort te verbeteren. Op de site vindt u ook informatie en tips, die u daarbij kunnen helpen .
Om de vragenlijst in te kunnen vullen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord (toegangscode) nodig. Deze gegevens kunt u aanvragen door te klikken op “wachtwoord aanvragen“, aan de linker zijde op deze pagina. Door in te loggen krijgt u tevens toegang tot nog meer bronnen (links) over wonen van senioren.
Dus:
1. Klik op “wachtwoord aanvragen“ en u ontvangt per e-mail binnen een paar dagen een eigen inlognaam en wachtwoord.
2. Vul de meetlijst in en vul deze gegevens daarna in de vragenlijst in.
3. Bekijk op uw scherm of print na ontvangst uw persoonlijk woon-verbeter-advies.

Huurders en eigenaren kunnen meedoen.

Huurt u een woning?
Dan kunt u aan de hand van het advies en de informatie op deze website in overleg gaan met de verhuurder of die de gewenste verbeteringen wil aanbrengen.
Het advies is overigens vrijblijvend en hoeft niet in zijn geheel en tegelijkertijd te worden opgevolgd. Het verbeteradvies kan huurders ideeën aan de hand doen waarover zij met de woningeigenaar kunnen gaan praten.

Is de woning eigendom?
Ook dan geldt dat u het advies niet geheel en tegelijkertijd op hoeft te volgen. Maar het advies en de website kunnen ideeën opleveren voor mogelijke verbeteringen van uw woning. Die verbeteringen zult u veelal zelf moeten betalen.
U kunt zelf de vragenlijst invullen per computer, al dan niet met de hulp van (klein-)kinderen of vrienden.

Met eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Heer Ben Kealen onder telefoonnummer 013-5441440 of mailen via info@blijvendthuis.nl
Home   |   Disclaimer   |   Sitemap