HomeVragenlijst/Log-inDocumentenVerbouwingenContact
| Lettergrootte: a a a

Home

Welkom op de website van Blijvend Thuis!

De Seniorenraad Oss en RIGOM werken samen om te bevorderen dat Osse senioren zo lang mogelijk in hun huidige woning en woonomgeving kunnen blijven wonen.
Blijvend Thuis geeft inzicht in de geschiktheid van uw woning en woonomgeving om er te blijven wonen, ook als u te maken heeft/krijgt met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen.
Blijvend Thuis biedt advies en ondersteuning bij het (beperkt of ingrijpend) aanpassen van uw woning.
Ook voor andere vragen die betrekking hebben op het zo prettig mogelijk oud worden, kunt u bij ons terecht!

Hoe werkt Blijvend Thuis Oss
U geeft een aantal gegevens door, zoals uw telefoonnummer, woonadres en uw e-mailadres.
U ontvangt per email een gebruikersnaam en een inlogcode.* Hiermee kunt u de digitale vragenlijst op de website van Blijvend Thuis invullen.
Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een woonverbeteradvies. Dit is een advies op maat dat betrekking heeft op úw specifieke woonsituatie.
*Als u geen gebruik maakt van email of internet, dan kunt u bij het invullen van de vragenlijst hulp krijgen van één van de vrijwilligers van RIGOM.

Als u na het lezen van het woonverbeteradvies meer wilt weten over de mogelijkheden voor het aanbrengen van kleine of grotere woningaanpassingen (zelfs verbouwingen), dan neemt u opnieuw contact op met RIGOM.
Er zijn verschillende vormen van advies, informatie en ondersteuning.
-onafhankelijk en vrijblijvend bouwkundig advies (inclusief informatie over vergunningen, kostenramingen, procedures e.d.);
-onafhankelijke informatie en advies over zaken die niet direct met 'de stenen' te maken hebben, maar wel met het op een zo plezierig en zelfstandig mogelijke manier ouder worden, zoals gezondheid, verzorging, vervoer, veiligheid, ontmoeting en actief blijven;
-het aanbrengen van kleine woningaanpassingen in het kader van veilig en comfortabel wonen.

Wilt u deelnemen aan Blijvend Thuis en een (gratis) woonverbeteradvies op maat krijgen, neem dan contact op met RIGOM, telefoon 0412-653232, of gebruik het contactformulier van deze website. Binnen drie werkdagen ontvangt u dan een gebruikersnaam en inlogcode om van het programma gebruik te kunnen maken.
Home   |   Disclaimer   |   Sitemap